Συνέδριο 2017

banner_growth

 

Το Ελληνικό Ινστιτούτο Επιχειρηματικότητας & Αειφόρου Ανάπτυξης σε συνεργασία με το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών και την υποστήριξη της Boussias Communications διοργάνωσε με επιτυχία το 5ο Στρατηγικό Συνέδριο:

«Επενδύσεις στην Ελλάδα & Αναπτυξιακή Προοπτική 2017»

τη Δευτέρα, 29 Μαΐου 2017, στο Ξενοδοχείο King George, στην Αθήνα.

Το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών είναι το μεγαλύτερο Επιμελητήριο της χώρας με 200.000 μέλη. Το Επιμελητήριο αποτελεί γνωμοδοτικό και συμβουλευτικό όργανο της Πολιτείας που βασικό του σκοπό έχει την ενημέρωση, προστασία και ανάπτυξη της τάξης των επαγγελματιών μελών του μέσα στα πλαίσια της γενικότερης ανάπτυξης του εμπορίου και των συμφερόντων της εθνικής οικονομίας.

Το Συνέδριο ανέδειξε τις επενδυτικές ευκαιρίες στην Ελλάδα, τις δυνατότητες αναβάθμισης των αναπτυξιακών υποδομών, μέσω της βελτίωσης της ανταγωνιστικότητας των ελληνικών επιχειρήσεων και του βιοτικού επιπέδου των πολιτών.

 

Ομιλητές του Συνεδρίου

Σημαντικοί και διακεκριμένοι ομιλητές προσκλήθηκαν και τίμησαν με την παρουσία τους το Συνέδριο. Για να δείτε την πλήρη λίστα των ομιλητών του Συνεδρίου για το 2017 δείτε εδώ.

 

Διοργανωτές

Το 5ο στρατηγικό συνέδριο διοργάνωσε το Ελληνικό Ινστιτούτο Επιχειρηματικότητας & Αειφόρου Ανάπτυξης σε συνεργασία με το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών και την υποστήριξη της Boussias Communications.

 

Πρόγραμμα

Για το αναλυτικό πρόγραμμα και τις ώρες του Συνεδρίου δείτε εδώ.

 

Τόπος

Το Συνέδριο πραγματοποιήθηκε στο Ξενοδοχείο King George στην Αθήνα τη Δευτέρα, 29 Μαΐου 2017.